Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.09.2021 6:41:00

Afghánská derniéra

Afghánská derniéra

Komentář na facebookovém profilu k aktuální situaci v Afghánistánu

Americký ministr zahraničí Blinken vyjednává s Katarem, aby přesvědčil Tálibán, aby nechal odejít z Afghánistánu Američany a jejich afghánské pomocníky. Za velkou výhru vysoký úředník ministerstva zahraničí považuje fakt, že po souši odešli z Afghánistánu čtyři Američané. Ne, že by vláda měla nechat neevakuované a ohrožené Američany a Afghánce napospas teroristům. Ale samozřejmě se musíme vrátit k otázce, kdo ke konci vojenské mise selhal. Myslím, že afghánský evakuační příběh voliči demokratům dlouho nezapomenou.

Za velice kontroverzní považuji Bidenovo sdělení, že USA už nebudou vyvážet svobodu do cizích zemí. Asi mu nedochází, že v tom případě budou totalitní velmoci dovážet do USA nesvobodu. Vždy to bylo "kdo z koho". A každý, kdo si myslí opak je naivní. Potřebujeme silné demokracie a slabé totality, pokud nemáme sílu je rovnou zrušit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama