Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.05.2021 20:33:00

Babiš se musí Kůže zbavit, jinak jeho maléry přebírá na sebe

Babiš se musí Kůže zbavit, jinak jeho maléry přebírá na sebe

Komentář na facebookovém profilu k majetkovým nesrovnalostem ministra Arenbergera.

Babiš bude zkoumat Arenbergerovu složku: zatím jsme byli zvyklí, že historikové, novináři, soudci i laici se snažili vyhledávat informace v Babišově složce z doby před rokem 89. Teď naopak Babiš dostal od svého ministra zdravotnictví Arenbergera (Kůže) složku o svých majetkových a podnikatelských poměrech. Asi se chystá na víkendové počtení. Jaro se nedaří, všeci kradnú ještě víc, tak proč by si nepročetl ministrovy spisky?

Soudnému člověkovi sice není jasné, co chce Babiš zkoumat? Případ je jasný. Arenberger nakupoval nemovitosti, které v majetkových přiznáních neuváděl, možná z radnice Prahy 1 uvedením nepravdivých údajů vylákal obecní byt, coby ředitel nemocnice Královské Vinohrady si založil "kosmetický salon" s.r.o., ve kterém dělal protizákonně testování nových léčiv. Zatímco kšefty s.r.o. šly nahoru, příjmy nemocnice v této položce šly dolů. Jako statutární ředitel nemocnice měl mít prověrku - nemá a podle médií si o ni ani nepožádal. Přitom prověrka by možná k překvapení mnohých mohla odhalit i cosi o zatímministrovi z jeho soudruhování před rokem 89. Nepodání žádosti o prověrku asi má svoje důvody.

Babiš se vmanipuloval do situace, kdy se musí Kůže zbavit. Jinak jeho maléry přebírá na sebe, protože si vyžádal doklady od Kůže. Když nic nenajde, bude premiér za osla, protože tady už není co vysvětlovat, či hledat. Arenbergerovo "nepropsání" se údajů" z daňového do majetkového přiznání je asi věrohodné, jako Hamáčkova "kamufláž" cesty do Moskvy.

Nepřekvapují podpultové reakce Arenbergerových kolegů - lékařů. Za tohoto ministra se stydí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama