Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.08.2021 10:24:00

Jak prosté, Dr. Watsone

Jak prosté, Dr. Watsone

Komentář na facebookovém profilu k jednání o potvrzení Michala Koudelky ve funkci ředitele BIS

 Andrej Babiš prožívá krušné dilema - držet Koudelku, nebo nedržet Koudelku? Sám to zvoral, sám se do této pozice vmanévroval. Vláda už mohla před časem Koudelku potvrdit a hradní beranidlo ruských zájmů v Česku by si na novou realitu mělo čas zvyknout a případný osten pomsty by otupil čas. Takhle jsou volby za dveřmi a po skorouzavření ruské ambasády v Praze hradní klika potřebuje směrem k ruskému carovi vyslat jasný signál, že pátá kolona jede dál.

Ale Babiš by měl vzít rozum do hrsti a Koudelku potvrdit. Jednak by ukončil trápení bezmozků ve své partaji, kteří se bojí cokoli si o věci myslet, natož k ní cokoli říci, když majitel tápe. A Zeman? Koho jiného by pověřil, než Babiše, pokud to výsledek voleb vůbec umožní. Každý jiný premiér, s výjimkou Hamáčka, Okamury a komunistů, by s ním vyběhl raz dva. A navíc - pro Babiše je mnohem nebezpečnější Koudelka mimo BIS, než Koudelka v BIS.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama