Ing. František Tomášek

  • Soukromníci
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,95. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.11.2016 21:04:36

Milosrdenství bláznů

Milosrdenství bláznů

"Milosrdenství " bláznů je naprosto nemilosrdné a zničující k těm, kdo si je platí a dobře je živí. Sir. Humphrey: Církve by nejraději vládly a vlády by nejraději pečovaly o duchovno svých občanů.

Pane Halíku.

Obracím se k Vám v nouzi nejvyšší. Několikrát jste tvrdil, že se s islámem nesmí bojovat, že je nutné s nimi jednat. Již měsíce se pokouším zjistit, kde se skrývá v rámci až 2 miliard islamistů jejich autorita, jejich vedení s kterým by bylo možné jednat a aby výsledky jednání platily pro všechny. Zatím jsem našel pouze následující diagram: 


 














Protože vím, že byste při svém vzdělání, jak uvádíte často nedoporučoval národu nějakou blbost, tudíž že přesně víte s kým bude účelné a možné jednat, žádám Vás abyste nám to sdělil. Já jsem se přes všechno úsilí dobral k poznání, že se jedná o systém založený na zvykovém právu, v praxi založeném na kmenovém zřízení. Státy nemají prakticky žádnou moc, rozhodují kmenoví vůdci. Například při trestání žen za různé neuvěřitelné „prohřešky“ je tak rozdílné, že jeden kmen zejména na venkově nejraději trestá hromadným znásilněním celou vesnicí, jinde bičováním, jinde ukamenováním. Všechny kmeny se vzájemně nesnáší, trvale mezi sebou bojují a tak to je i mezi státy.

Tak Vás prosím přestaňte tajit Vaše znalosti s kým jednat a veřejně to oznamte.

Protože to pro Vás bude drobnost a jednoduché, mám ještě jeden problém. Uvádíte, že máme křesťanskou povinnost pomáhat tzv. utečencům. Obracím se na Vás, abyste pomocí elementární matematiky vysvětlil nám venkovanům a ostatním méně vzdělaným občanům problém řešitelný prostým sčítáním a odčítáním. Dnes je dle různých pramenů tzv. v pohybu 60-200 milionů lidí, kteří dle různých deklarací mají právo na pomoc. Přitom je třeba vzít v úvahu, že za letošní rok se předpokládá přírůstek obyvatelstva planety v počtu 80 milionů. Jistě i Vy uznáte, že představa, že stačí zastavit válku v Sýrii a bude vše v pořádku je nereálná. Již nyní hordy utečenců, kteří k nám směřují pocházejí zejména ze státu, kde se nebojuje a které jsou prostě přelidněné. Evropa v minulém roce a zdá se že i letos přijala asi 1 milion lidí. Je to zhruba 1% těch, kteří mají nárok na pomoc. Zároveň toto množství stačí na úplné rozvrácení Evropy a „plodivost“ zejména islámských národů toto množství doplní ani ne za týden.

Tak se ptám, jak je Vámi deklarovaná povinnost milosrdenství rozdělována, respektive jak vybíráte ty pravé, kteří mají přednost. Upozorňuji zároveň, že Čína nepřijme ani jednoho uprchlíka, Japonsko také ne, celý islámský svět díky kmenovému zřízení ani nikoho přijmout nemůže. Ostatní státy jižní polokoule jsou zdrojem uprchlictví a přelidňování.

Omlouvám se za rozsah mého dotazu, ptám se pouze na nejnutnější věci, které musíte Vy a Vám podobní zastánci „humanity“, která nutně povede ke zničení Evropy zodpovědět. Jestli nemáte odpovědi, tak té činnosti zanechte a přiznejte svoji vinu na nejnebezpečnějším omylu moderních dějin.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama