Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.09.2022 20:53:00

Brutální zásah do vnímání pocitu bezpečí našeho světa

Brutální zásah do vnímání pocitu bezpečí našeho světa

Komentář na facebookovém profilu k 11. září.

 21 let od 11. září 2001

Dnes si připomínáme zásadní dějinnou událost, která ovlivnila celý začátek 21. století. Připomínáme si hlavně životy tisíce nevinných lidí, kteří zemřeli z rukou teroristů rozsévajících zkázu, strach a smrt. Události 11. září rozdělily naše dějiny na čas před a čas po.

Byl to natolik brutální zásah do vnímání pocitu bezpečí našeho světa, že ti z nás, kdo tento den zažili, už na něj nikdy nemohou zapomenout. O to víc se musíme všichni společně snažit, abychom už nic podobného nikdy nezažili. Jsem přesvědčen, že je jedno, jestli je nějaký politik v opozici nebo ve vládní koalici. Zodpovědnost za bezpečnost naší země i bezpečnost Evropy plné našich spojenců máme všichni. Tváří v tvář bezpečnosti musí prostě jít různé půtky a opoziční hry stranou, protože bezpečnost státu je na prvním místě. A ve stínu hrůzných agresivních činů Ruska na Ukrajině je tento úkol ještě palčivější!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama