Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.10.2015 16:59:40

Hazard si strčte do Dubaje

Hazard si strčte do Dubaje

Aktuální počasí Dubaj: 36°C, malá oblačnost, pocitová teplota: 36°C. Vlhkost: 23 %. Vítr: 11 km/h - jižní. Viditelnost: 16 km. Tlak: 1010.0 hPa.

Nebýt místopředsedy vlády a ministra financí Andreje Babiše, tak nás ani nenapadne, jak by tak mohlo být v exotické Dubaji, proslulé bohatstvím, pískem a umělými ostrovy v moři.

Poslanecká sněmovna, resp. poslanci za vládní koalici, na své mimořádné schůzky projednává jeden nejdůležitějším zákonů tohoto roku, tzv. hazardní zákon z jeho dílny.

Andrej Babiš chybí. Je v Dubaji. S dětmi. To je jistě bohulibé nebýt toho, že nám všem po „kalouskovsku“ vzkázal, že jsme „jedničky“. Jasně nám tím ukázal, že parlamentní demokracie není jeho hobby.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama