Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.09.2021 14:43:00

OD 11. září se v ČR stal jediný útok. Neví o tom SPD něco bližšího?

OD 11. září se v ČR stal jediný útok. Neví o tom SPD něco bližšího?

Komentář na facebookovém profilu k výročí 11. září 2001.

 Události 11. září 2001 změnily vnímání pocitu bezpečí u většiny národů světa. Dnes je to přesně 20 let. Odporným teroristickým útokem, který neměl do toho dne obdoby, přišlo o život bezmála 3 tisíce nevinných lidí. Ti lidé byli jako vy nebo já. Lidé, kteří žili své životy, milovali a pracovali.

Proto je důležité umět vyhledávat zlo a snažit se ho zničit ještě v zárodku. Nenechat ho dojít až k činům, které zneužívají naší humanity, aby demonstrovali jakousi moc a sílu nepřátel naší společnosti. To, že jsme vyspělá civilizace a vážíme si života a svobody, nás bohužel před některými skupinami lidí činí zranitelnými. Ale kvůli tomu nesmíme na lidskost rezignovat a dělat krok zpět k tomu, abychom zlo opláceli zlem. Musíme se dokázat bránit a předvídat podobné ataky. Nesmíme se před zlem sklonit.

Bezpečnost v naší zemi je na vysoké úrovni, jsme jedna z nejbezpečnějších zemí na světě. Máme špičkové Bezpečnostní služby a pokud je necháme pracovat, věřím, že naše země bude v bezpečí i do budoucna. To jsou ti, kteří se starají o bezpečí pro nás všechny.

P.S. Jediný teroristický útok, který se od 11. září stal v České republice, byl bohužel z rukou zfanatizovaného českého penzisty, kterého vystrašila extremistická skupina – ano, bohužel, byl to aktivní příznivec SPD, kdo se snažil vykolejit vlaky plné nevinných lidí...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama