Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.09.2023 21:17:00

Vzpomínám s pokorou na oběti a jejich rodiny

Vzpomínám s pokorou na oběti a jejich rodiny

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výročí teroristického útoku na USA

V životě jsou události a momenty, na které se nezapomíná. Mezi takové rozhodně patří datum 11. září 2001. Teroristé zaútočili na newyorská Dvojčata a na další cíle... Nikdy na tento den nezapomenu. Měli jsme čerstvě narozeného syna a jeli jsme zrovna od lékaře, když jsem v rádiu zaslechl tuto tragickou zprávu, která ovlivnila celý svět.

Další takový den pro mne byl 24. únor 2022, když ruská armáda vtrhla na Ukrajinu. Tu noc mě probudila manželka, která mi sdělila, co se děje. Nejprve jsem si myslel, že je to jen zlý sen, ze kterého se brzy probudím. Bohužel se ukázalo, že jsem nespal a byla to krutá realita.

Obě tyto tragické události dodnes ovlivňují tisíce lidských osudů. Nesmíme zapomínat na to, kdo byl a je za ně zodpovědný. Vzpomínám s pokorou na oběti a jejich rodiny.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama