Ing. Jan Mládek, CSc.

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,06. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.08.2016 18:58:00

Na olympiádě se představí české firmy, které působí v Brazílii

Na olympiádě se představí české firmy, které působí v Brazílii

V pátek 5. srpna budou v Riu de Janeiro zahájeny XXXI. letní olympijské hry, na nichž bude bojovat o medaile i 106 českých sportovců. Vedle nich se ale v Brazílii představí i více než padesátka špičkových českých firem ze všech průmyslových oborů.

Stane se tak v rámci prezentace českého průmyslu, kterou organizuje Ministerstvo průmyslu a obchodu v Českém domě v Riu od 5. do 21. srpna 2016.

Český dům bude po celou dobu olympijských her otevřen veřejnosti a bude sloužit jako místo pro setkávání, fandění, slavení úspěchů sportovců, ale také bližší seznámení s Českou republikou. MPO proto využilo této mimořádné příležitosti k tomu, aby ukázalo kvalitu a rozmanitosti domácí průmyslové produkce na perspektivním brazilském a latinskoamerickém trhu a pomohlo tak vytvořit podmínky pro budoucí obchodní úspěchy českých podnikatelů.

"Cílem našeho ministerstva je podpořit i snahy konkrétních exportérů. Proto se v Českém domě budou prezentovat zejména ty společnosti, které již v Brazílii a Latinské Americe působí, nebo se na tamním trhu pokoušejí prosadit," uvedl ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama