Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.09.2014 12:00:00

Chci výraznou kampaň, chci oslovit voliče, myslím to vážně !

Chci výraznou kampaň, chci oslovit voliče, myslím to vážně !

Často se procházím po svém Barrandově, ale i po dalších částech Prahy 5. Sleduji přibývající záplavu billboardů i další znaky rozbíhající se volební kampaně před komunálními volbami.

Když jsem se rozhodl do toho jít, slíbil jsem všech svým spolupracovníkům, že do toho půjdu stoprocentně naplno, jinak by to nemělo smysl. Vím, proč do toho jdu a chci uspět. Potkávám mnoho lidí při svých procházkách, někteří mě znají, mnozí ne, někteří už zaznamenali, že jsem se objevil i na billboardech. Ne, že by mi dělalo nějaké zvláštní potěšení „vystavit svou mordu u dálnice na billboardu“, jak zpívá Tomáš Klus. Ale na rozdíl od reprezentantů vyvolených stran (rozuměj: médii, zejména veřejnoprávními vyvolených) musím voliče oslovovat  různými způsoby, tedy i na oněch billboardech. A dostal jsem i otázku, proč moje billboardy jsou jiné než ostatní, proč jsem na nich v nějaké akci či póze. Velmi mě tahle otázka potěšila, protože to je přesně to, co chci. Když říkám, že to myslím vážně, tak tím voličům slibuji, že to nenechám plavat, že se všemi problémy budu důsledně zabývat. Můj tým, který na kampani pracuje, mě chce představit takového, jaký jsem i v soukromém životě, rozhodného, rázného člověka, který se nebojí konfliktů, plní sliby, drží slovo a je odhodlán odpovědně zvládnout roli lídra Prahy 5. Současná témata na billboardech mají slogany „Nesnáším kolony“ a „Aktivní pomoc našim seniorům“. Tím vyjadřuji zároveň jasné polohy našeho programu. Technickou, která zahrnuje mimo jiné řešení neutěšené dopravní situace v Praze 5 a tu sociální, která zdůrazňuje důležitý prvek soužití v naší společnosti, v Praze 5 zvlášť výrazný díky velkému počtu seniorů. Další témata naší kampaně budeme představovat nejenom na billboardech, ale zejména v kontaktní kampani. Těším se na všechna setkání s vámi, moji sousedé z Prahy 5!

Ing. Jan Skalický, politické hnutí PRO PRAHU,

kandidát na starostu Prahy 5

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama