Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.07.2014 20:42:27

Hraješ nám, Hudečku, na falešnú notečku !

Hraješ nám, Hudečku, na falešnú notečku !

Nejsme lhostejní a Blanka nám nedá spát. Pan primátor Hudeček pozapoměl při samé medializaci problémů, které sám způsobil, řešit návazné stavby, které jsou klíčové pro spuštění komplexu Blanka.

Pane primátore, jak je daleko například příprava odbočovacích pruhů před tunelem Mrázovka ústící na ulici Radlickou?

Již dlouhou dobu způsobuje absence druhého odbočovacího pruhu ve špičkách velké kolony. Samozřejmě, při zvýšení provozu směrem do tunelů Blanka se bude situace ještě zhoršovat. Předpokládáme, že Praha je připravena na rozšíření odbočovacích pruhů a hned je začne stavět. Nebo snad je to málo mediálně zajímavé, tak to Hudeček neřeší? Bude to smutný pohled až pan primátor Hudeček, doufejme, přestřihne pásku komplexu Blanka, ale v jednom směru se pro větší část Prahy stane tunel nedostupný. Navíc se otevřením  tunelu extrémně zhorší dopravní situace na Smíchově, kudy se část řidičů pokusí kolony objet. Pan primátor nám možná otevře krásný nový dům, za který by nejradši nezaplatil, ale pozapoměl, že k němu také musí vést odpovídající cesta. 

Ing. Jan Skalický

předseda dopravní komise politického hnutí PRO PRAHU 

a kandidát na starostu Prahy 5


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama