Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.08.2014 12:10:53

Nesnáším kolony ! A vy ?

Nesnáším kolony ! A vy ?

Mám teď na mysli kolony v Praze, vždyť jsme politické hnutí PRO PRAHU, a samozřejmě zejména kolony na Smíchově, vždyť chci být starostou Prahy 5. Příčiny tvořících se kolon jsou dlouhodobě celkem známé.

I přes celkem dobře fungující MHD jsou zásadní nedostatky v systému dopravy v klidu (parkování), v nedostatku odstavných parkovišť (P+R) a v nevyřešené situaci tranzitu přes Prahu. Politické hnutí PRO PRAHU ve svém programu klade velký důraz na řešení těchto problémů, já jako předseda dopravní komise hnutí považuji tento problém za zásadní a klíčový. Nebude to jednoduché, ale je třeba vytýčit cestu (níže cituji z programu) a po cestě se vydat (udělám všechno pro výrazné zlepšení situace). V minulém článku jsem se zaměřil na rozvoj MHD, dnes vám představím řešení tzv. dopravy v pohybu. Z programu politického hnutí PRO PRAHU:

 Doprava v pohybu

 Zcela zásadní je dobudování silniční obslužnosti v Praze:

■        Rozvoj dopravní obslužnosti na území Bubny–Holešovice v návaznosti na zprovoznění tunelového komplexu Blanka.

 ■        U Pražského okruhu zajistíme optimalizované řešení úseku 511 u Běchovic v co nejkratším čase, aby mohl být Pražský okruh v tomto úseku zprovozněn a ulevilo se tak dopravě v centrálních částech města.

 ■        Zajistíme regulaci kamionové dopravy pomocí moderních telematických technologií.

 ■        Vyřešíme dílčí stávající problémy, jako je Spořilovská radiála, výstavba křižovatky Kačerov, Dvorecký most propojující Prahu 4 a Prahu 5 nebo Radlická radiála.

Podstatná je pro nás plynulá průjezdnost Prahy. Toho chceme docílit rozšířením tzv. inteligentního systému semaforů na křižovatkách.

 V dalším článku se budu věnovat dopravě v klidu, tedy systému parkování.

Ing. Jan Skalický, předseda dopravní komise politického hnutí PRO PRAHU,

 kandidát na starostu Prahy 5

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama