Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.08.2014 22:59:26

Praha je místo, kudy se nedá jezdit. Anebo jen v kolonách.

Praha je místo, kudy se nedá jezdit. Anebo jen v kolonách.

Zajeďte si do Mnichova, Do Vídně, do Budapešti, do Říma, do Paříže, pokud chcete vidět, jak vypadá dopravní politika rozumných městských zastupitelů.

Plynule jedoucí auta po okružních stavbách, citlivě řešená doprava v historických centrech. Během dne nepřípustné zásobovací náklaďáky brzdící a znemožňující dopravu v úzkých ulicích. Většinou také generální zákazy vjezdu do nejužších center.

Turista, který se vydá do Prahy svým vlastním vozem, si nutně pomyslí, že v čela města stojí šílenci nebo sabotéři. Nakonec rezignuje a stane se obětí organizované zlodějny taxikářské mafie. Co pak o nás říká doma, si snadno dovodíte sami.

A Pražan – ten své volené zástupce nezajímá už vůbec. Vedle uvedené katastrofy na silnicích na něj číhají další pastičky, třeba rozorané tramvajové tratě v dopravních uzlech, pokud možno skoro ve všech naráz. Což je strav dnešních dnů. Proč, řeknete si? Protože budou přece volby a konšelé potřebují rozdat veřejné zakázky, protože mnozí tuší, že za pár týdnů nebudou už k tomu mít příležitost. Na jejich místa totiž zasedne rozum a zodpovědnost jménem politické hnutí PRO PRAHU.

Ing. Jan Skalický, předseda dopravní komise politického hnutí PRO PRAHU,

kandidát na starostu Prahy 5

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama