Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.09.2014 12:00:00

Tak Pro Prahu se vám zalíbilo! A také naše kampaň a program! To nás těší!

Tak Pro Prahu se vám zalíbilo! A také naše kampaň a program! To nás těší!

Tak tu máme rozhodnutí Městského soudu v Praze, že parazitický spolek může klidně do voleb použít název kandidátky jako my. Tedy my, registrované politické hnutí PRO PRAHU, ten jediný originál.

Ten ansámbl si vůbec nedal práci s vymýšlením nějakého volebního programu ani s organizací a placením volební kampaně. Jednoduše zkusili parazitovat a zdá se, že soudně to mají povolené. Už se těším, až v příštích komunálních volbách bude kandidovat třeba 10 subjektů s názvem ČSSD, 4 subjekty s názvem ODS a bůhvíkolik subjektů s názvem ANO. Ale jenom jeden z nich bude ten pravý. Jsem rád, že se někomu tak zalíbil náš program, že se rozhodl zkusit, jestli za něj voliči neocení při volbách falešné hráče. Politické hnutí PRO PRAHU vzniklo zespoda, z iniciativy starostů a zastupitelů malých městských částí, kteří vědí, jak je těžká a někdy nemožná spolupráce s magistrátem hlavního města. Proto jsem také na kandidátce do Zastupitelstva Prahy za PRO PRAHU. Kandiduji na starostu Prahy 5, ale bez kontroly a spolupráce s magistrátem je realizace jakéhokoliv programu velice obtížná. Jen  pro zajímavost: stejný parazitický spolek hodlal postavit dokonce dvě kandidátky do voleb v Praze 5, ale nakonec obě byly staženy. Na té jedné byla totiž pouze jedna ctihodná dáma, která navíc nemá v Praze 5 ani bydliště. Nikdo další. Musel jsem se smát, když jsem se dozvěděl, že kromě našeho PRO PRAHU, budou mít voliči na „výběr“ ještě Pro Prahu 5 a Pro Prahu pět. Ano, čtete dobře, takovou habaďůru hráli ti „šmejdi“. Naštěstí v Praze 5 budou mít voliči jednoduchou volbu – jediné a autentické hnutí PRO PRAHU, ten jediný originál. Ale ve volbách do Zastupitelstva hlavního města budou na základě rozhodnutí Městského soudu vybírat mezi originálem a falzifikátem. Zajímavé je, že soud se zřejmě ani neobtěžoval podívat se například na facebookové profily falešných hráčů, kde se nepokrytě chlubí, že kampaň ani nemusejí dělat, že program nemusejí vymýšlet, že už to všechno vykonalo politické hnutí PRO PRAHU, ten jediný originál, za ně.

Ing. Jan Skalický, politické hnutí PRO PRAHU,

kandidát na starostu Prahy 5

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama