Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.01.2010 13:56:47

Bobošíková: Suverenita se připravuje na volby

Bobošíková: Suverenita se připravuje na volby

(Metro, 7. 12. 2009) O víkendu proběhla celostátní konference Suverenity Strany zdravého rozumu. Jako lídra pro parlamentní a komunální volby 2010 potvrdila Janu Bobošíkovou, předsedou a volebním manažerem zůstává Petr Hannig.

O víkendu proběhla celostátní konference Suverenity Strany zdravého rozumu. Jako lídra pro parlamentní a komunální volby 2010 potvrdila Janu Bobošíkovou, předsedou a volebním manažerem zůstává Petr Hannig. 
Paní Bobošíková, co bylo náplní konference?

Konference schválila volební záměry Suverenity a podpořila prezidenta ČR Václava Klause v obraně národních zájmů. Konference také rozhodla o otevření Suverenity pro přijímání nových členů a vydávání licencí pro vznikající místní sdružení. Reaguje tak na zájem lidí, kteří chtějí za Suverenitu - Stranu zdravého rozumu kandidovat.

Ve Vašem vystoupení zaznělo, že se ČR řítí do hospodářské katastrofy?

Ano, jsme zadlužení nejvíce v historii a současná garnitura nemá zájem na tom nic měnit. Přitom ČR potřebuje zcela jinou strategii, než jakou předvádějí politici, propojení s mafiánskými strukturami. Pokud si tvrdě neporadíme s korupcí, budeme mít na jedné straně vysmáté "toskánské jachtaře", plzeňské "právníky" a recyklované Kalousky a na druhé straně bezmocné seniory, zoufalé začínající rodiny a nezaměstnané na hranici bídy bez víry v budoucnost.

Zmínila jste práva v Plzni. Co říkáte tomu, jak tam studovali politici ODS, např. starostové Řápková nebo Jančík?

To je jen čajíček proti plzeňskému "JUDr." Marku Bendovi, předsedovi Ústavně právního výboru parlamentu této země! To je teprve síla, nechat takového "experta" předsedat klíčovému výboru pro ústavu a právo. To se pak nelze opravdu poměrům v ČR divit.

Média Suverenitu zatajují, tiskovky ignorují, nevzdáte to?

V žádném případě! Každodenní podpora obyčejných lidí, kteří už nechtějí nepořádek, způsobený dlouhodobou arogancí a lhostejností ODS a ČSSD, včetně knížecí TOP 09 či Šloufovými dinosaury, nám dodává sílu. I když o Suverenitě média mlčí, lidé o nás dobře vědí. Předseda Petr Hannig nyní objíždí celou republiku, aby vyhověl zájmu lidí a zakládá jedno nové sdružení za druhým.
Navíc jednáme o možnostech strategické spolupráce s dalšími politickými stranami. Jsme poučení, víme, že sami nic nezmůžeme.Opíráme se ale o všechny, kteří stejně jako my říkají dost! Stop diskriminaci slušných a pracovitých. Musíme konečně přestat diskriminovat lidi, kteří pracují a znemožnit pohodlný život tě
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama