Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.11.2012 18:02:00

Registrace Jany Bobošíkové v pondělí

Registrace Jany Bobošíkové v pondělí

...

V pondělí 5. listopadu v 9:00 na Ministerstvu vnitra na Náměstí Hrdinů 1634/3 Praha 4 bude za účasti vedení strany i samotné kandidátky na prezidentku Jany Bobošíkové podána místopředsedkyní Evou Morávkovou jako navrhovatelkou kandidatura Ing. Jany Bobošíkové na prezidentku České republiky.

Již ve čtvrtek 1. listopadu založily místopředsedkyně strany SUVERENITA (SBB) Eva Morávková a Jana Volfová volební účet č.: 1078277012/3030 u Air Bank pro prezidentskou volbu s názvem: „Jana Bobošíková na Hrad“. Splnily tak další zákonnou podmínku nutnou k registraci Ing. Jany Bobošíkové, předsedkyně SUVERENITY (SBB), pro prezidentskou kandidaturu.

David Štěpán
vedoucí tiskového odboru Suverenity (SBB)
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama