Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.01.2010 13:51:27

Za JUDr. Milanem Kadnárem

Za JUDr. Milanem Kadnárem

3.12.2009 www.bobosikova.cz

V uplynulých dnech náhle zemřel JUDr. Milan Kadnár, vynikající diplomat, skvělý bankéř, spisovatel a také odborný poradce mé europoslanecké kanceláře. Odešel mimořádný odborník na mezinárodní vztahy a vynikající člověk, který prokázal nejprve jako velvyslanec, později jako bankéř a politický poradce, opravdovou službu nejprve Československu, a pak i České republice.
V mé europoslanecké kanceláři byl JUDr. Kadnár expertem na mezinárodní otázky. Excelentně se orientoval v problematice mezinárodní politiky i ekonomiky. Svými překlady, expertními posudky i znalostí historických a politických souvislostí  se významně zasloužil o ochranu zájmů naší země, včetně tzv. Lisabonské výjimky. Čest jeho památce.

S úctou vzpomíná

Jana Bobošíková
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama