Ing. Jaromíra Vítková

  • KDU-ČSL
  • Blansko
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.06.2020 19:40:00

Finance pro sportovní organizace

Finance pro sportovní organizace

Jsem ráda, že vláda zareagovala na usnesení Podvýboru pro sport v Senát ohledně financování dotace pro sportovní organizace.

Vláda na svém jednání dne 8. června 2020 revokovala usnesení ohledně financování programu COVID-SPORT pro sportovní organizace.

„Stalo se tak i na základě usnesení Podvýboru pro sport v Senátu. Podvýbor nesouhlasil s navrženým financováním, kde 500 milionů korun bylo původně vyčleněno z již vyhlášených programů MŠMT. Žádal vládu ve svém usnesení, aby financování celé alokace 1 mld. Kč bylo ze státního rozpočtu z kapitoly všeobecné pokladní správy. Jsem ráda, že vláda zareagovala na usnesení Podvýboru. Ohledně dotace pro sportovní organizace jednám od samého počátku jak se zástupci Národní sportovní agentury, tak s jednotlivými zástupci sportovních organizací v mém obvodu. Výzva by měla být zveřejněna ve čtvrtek 11. června 2020 na stránkách Národní sportovní agentury,“ sdělila senátorka Vítková.

Tisková zpráva senátorky Ing. Jaromíry Vítkové

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama