Ing. Jaromíra Vítková

  • KDU-ČSL
  • Blansko
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.01.2021 22:14:38 - Damph

Proč nutíte křesťany volit SPD?

Lidovci hlasovali pro migrační kvoty - kdo je největší část migrantů - muslimové. Váš bývalý předseda Bělobrádek řekl že migranti nám pomohou s demograficko křivkou - jenže to jsou nejčastěji muslimové. Lidovci ve sněmovně odmítli podpořit návrh aby ČR odstoupila od Globálního paktu o migraci když tento bude legalizovat nelegální migraci - v podstatě nebránění příchodu nelegálních migrantů do Evropy kteří jsou nejčastěji muslimové. Lidovci v Bruselu hlasovali pro větší počet Afričanů v politice v EU - kdo jsou nejčastěji migranti z Afriky v EU - muslimové. Lidovci podpořili kandidáta na ombudsmana Schorma který podpořil nošení hidžábu na školách - opět podpora islámu. Proč tedy máte v názvu Křesťanská unie když podporujete příchod muslimů do Evropy kteří jsou pro křesťany největší nepřátelé? Uvědomují si Lidovci že tím křesťanství v Evropě ničí a vlastně pan Okamura křesťanství hájí víc než Vy?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.02.2021 8:29:32 - Ing. Jaromíra Vítková
Vážený pane Černochu,

ohledně schvalování v Bruselu Vám přímo lépe odpoví některý europoslanec a ohledně hlasování v Poslanecké sněmovně je lépe se obrátit přímo na poslance. Nechtěla bych odpovídat na otázky, které patří spíše jim.

Děkuji za Váš názor, věc je složitější a křesťanství je také o solidaritě a vzájemné pomoci.

S pozdravem. Jaromíra Vítková