Ing. Jaroslav Kytýr

  • ANO 2011
  • Svitavy
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.12.2020 15:59:14 - Hvizd

Jaký máte pocit z toho, že jste ustoupili komunistům?

A nezamýšleli jste se nad tím, s kým půjdete do koalice příští rok? Nemyslíte, že opírat se o komunisty je dost smutné? Zkoušíte se s někým sblížit? Spoléhat na ČSSD nejde, ta se totiž pravděpodobně do PS příští rok vůbec nedostane.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.12.2020 10:55:47 - Ing. Jaroslav Kytýr
Dobrý den, v Poslanecké sněmovně je poměrné zastoupení politických subjektů a tudíž se pro každý zákon musí najít politická schoda reprezentující většinu. Z tohoto důvodu musíme najít podporu a někdy ji vykoupit ústupky. Jednali jsme o podpoře se všemi subjekty zastoupené v Poslanecké sněmovny a závěrečné hlasování znáte. 
Ano, ustoupili jsme komunistům, ale zajistili rozpočet na rok 2021 pro Českou republiku a cena v navýšení státní rozpočtové rezervy na úkor ministerstva obrany je únosný ústupek.
Pokud jde o volby do příští Poslanecké sněmovny, pak věřím, že nová Poslanecká sněmovna najde stabilní vládu a většinovou koalici. Ano, bude to zase koalice a bude to hledání programových průniků a hledání kompromisu.
Hodně zdraví.