Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.08.2022 16:56:00

Naprostou neschopnost vedení kraje odnášejí lidé

Naprostou neschopnost vedení kraje odnášejí lidé

Komentář na facebookovém profilu k omezování železniční dopravy v Středočeském kraji

 Doprava v Středočeském kraji opět dostává na frak. Od prosince 2022 přestanou jezdit vlaky mezi Městcem Králové a Křincem, Mělníkem, Mšenem a Mladou Boleslaví a mezi Rakovníkem a Kralovicemi, od června 2023 pak ještě z Lužné u Rakovníka do Žatce a ze Slaného do Loun. Nahradit je mají staré autobusy. Starostové kritizují, že spoje nenavazují, jsou nespolehlivé, chybí zastávky.

Kraj na jedné straně chce šetřit, na druhé bude muset investovat. Nebo odsoudí lidi k jízdě autem? V dnešní době, kdy všechny okolní země upřednostňují hromadnou dopravu? Je to už další z mnoha příkladů, kdy je vidět, že nynější středočeské vedení nezvládá řešení dopravy v kraji. Bohužel, tuto naprostou neschopnost odnášejí lidé.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama