Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.11.2015 11:26:10 - HanaP.

teroristé

I když je to smutné, nemyslíte, že nad námi nyní teroristé vyhrávají? Nejenže dochází k omezování našich svobod, ale musíme se vzdávat i hodnot a tradic, jako je například rozsvícení vánoční stromu. Myslíte, že je to správné? Je nějaký vážný důvod si myslet, že by mohlo při rozsvícení dojít k nějakým útokům? A co bude dál? Přestaneme slavit vánoce? Osobně jsem také chtěla jet poprvé na trhy do Štrasburku. Nyní se ale bojím, že to není moc bezpečné. Co myslíte vy? Je dobré nyní navštěvovat takto veřejná místa? Když tam ale nepojedu, jsme zas na začátku. Nechci pomáhat teroristům dosáhnout svého a stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.02.2016 13:31:40 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
 



Dík za Váš dotaz. Odpovídám opožděně, už po Vánocích, které jste patrně vyřešila po svém. Myslím ale, že Váš dotaz je dost zásadní. Klade si ho asi celá řada racionálně uvažujících lidí. Můj názor je tento: terorismus je něco, čemu nelze úplně zabránit. Byl, je a bude. Bohužel se však stalo, že čelní představitelé EU zásadně pochybili při řešení migrační krize. Na to jsem již od počátku upozorňovala. Je nemyslitelné, aby Evropou volně procházeli lidé bez dokladů, o kterých nic nevíme,a nebyli jsme schopni zajistit vracení těch, kteří nemají na azyl nárok. A těch je většina. Evropa stojí na křižovatce. Já budu bojovat za to, aby občané naší země žili v bezpečí. Oběti to určitě přinese, ale je to věcí každého z nás. Musíme se naučit spoléhat jen sami na sebe. Vrátit se ke kořenům.


Zdraví Vás a hezký den přeje


Jaroslava Jermanová