Ing. Jiří Blažek

Krajský předseda TOP 09 Vysočina
  • TOP 09
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.10.2013 16:11:27

Pět plus pět je patnáct

Pět plus pět je patnáct

Pět plus pět je patnáct. Není to hloupost, ale kouzlo, které umí ministr dopravy Zdeněk Žák. Kouzla jsou hezkou zábavou, ale nepatří do politiky a do financí.

Není to tak dávno, co jsem se díval na večerní zprávy, u kterých jsem dospěl k přesvědčení, že ministr dopravy je kouzelník. Jak jinak pochopit, že sice vyjednal pro příští rok pro resort dopravy sice méně peněz, ale dostane celkově více peněz.

Sice v návrhu dostává méně peněz, ale dostane více než v roce 2013, schodek bude sice větší, ale menší než jim premiér Rusnok navýší. Je dobře, že za chvíli budou volby. Víc takových kouzelníků by naši zemi mohlo začarovat. A nejsem si jist, zda by se dnes našel princ na bílém koni, který by stál o osvobození začarované země. Nedostal by za to totiž ani princeznu, ani půl království.

Ministr dopravy umí mít více, než je možné. Schodek zvýšíme o pět, přidáme dopravě a školství deset a doprava dostane deset. Takže je kouzelník

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama