Ing. Jiří Rusnok

  • LIDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.05.2012 15:14:59

IZIP na pořadu dne

IZIP na pořadu dne

Není to tak dlouho, co jsem se s kolegy pokoušel o zrušení projektu IZIP, odvolání ředitele VZP a odvolání předsedy správní rady téže pojišťovny. Připadal jsem si tehdy trochu jako Don Quijote a výsledek našich snah připomínal boj s větrnými mlýny.

Dnes se všichni bijí v prsa a vykřikují, jak je třeba s IZIPem skoncovat. ČSSD chce dokonce zřizovat parlamentní vyšetřovací komisi, jako by někdy nějaká komise cokoli vyšetřila a vyřešila. V těchto komisích zasedají politici stran, které za daný problém nesou odpovědnost, proto nikdy není v zájmu všech členů, aby byla odhalena celá pravda.

Objektivní vyšetření kauzy IZIP může provést jen a pouze policie. Ta, díky našemu trestnímu oznámení, pracuje na odhalení všech nejasností tohoto podivného projektu a čekáme už jen na výsledky vyšetřování. Snad současný postoj politiků povede alespoň k tomu, že zjištění pravdy nebude nikdobránit, a že se dozvíme, kdo za zbytečně utracené dvě miliardy nese zodpovědnost.

Ing. Jiří Rusnok
člen správní rady VZP
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama