Ing. Jiří Rusnok

  • LIDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.08.2013 21:14:34 - jasmin

Jak můžete podporovat ODS,tedy Němcovu??

V názvu Vaší pidi seskupení máte lidem,ale hlasujete proti lidem.To co dělala Nečasova vláda za podpory ODS a TOP je proti občanům.Jen ty vysoké odměny lidem jako je Nagyová????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.08.2013 13:52:23 - Ing. Jiří Rusnok
My podpoříme takovou vládu, ve které budeme moci prosazovat naše priority - např. zákon o úřednících, kontrolu financování politických stran, zavedení veřejného registru smluv, atd. S ODS a TOP09 jsme se na základních prioritách dokázali dohodnout, s jinými ne.

Navíc Rusnokovo vládu "odborníků" (kteří jsou více než odborníky klubem přátel Miloše Zemana) z principu podpořit nemůžeme, protože popírá principy parlamentní demokracie, o které jsme přesvědčeni, že by u nás měla zůstat zachována.

Nesouhlasím, že nečasova vláda, ať už byla jakákoliv, byla proti občanům. Žádná vláda se bohužel nemůže zavděčit všem lidem. Vždycky budou existovat různé názory na to jak vládnout a pokud se dosavadní styl většině občanů přestane líbit, zvolí si příště jinou vládu. O tom je demokracie.