Ing. Jiří Šneberger

Plzeňsko - můj osud
  • ODS
  • Plzeň
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.02.2010 2:57:35

J.Šneberger poblahopřál Mons. Dominiku Dukovi

J.Šneberger poblahopřál Mons. Dominiku Dukovi

Mons. Dominik Duka Arcibiskupství pražské Hradčanské nám. 16, 119 02 Praha 1 - Hradčany

Jiří Šneberger poblahopřál Mons. Dominiku Dukovi

 

Vážený pane biskupe,

s mimořádným potěšením Vám blahopřeji ke jmenování arcibiskupem a primasem českým. Nepochybuji o tom, že navážete na skvělou tradici Vašich předchůdců, kteří se zasloužili o duchovní povznesení našeho národa. Zejména v současné době, kdy materiální hodnoty nebezpečně vystupují do popředí zájmu lidí, jistě významně přispějete k větší spiritualizaci a to nejen v obci náboženské, ale v celé naší společnosti.

Ve svém životě protkaném bezpočtem těžkých zkoušek jste prokázal statečnost i moudrost, což jsou jistě ty nejlepší předpoklady pro naplnění nemalých očekávání jak Svatého otce Benedikta XVI., který Vás pověřil novým posláním, tak nás všech ostatních.

Vážení pane biskupe, přeji Vám mnoho úspěchů ve Vašem novém úřadu, na poli pastoračním i celospolečenském, stejně tak zdraví a dostatek sil pro zvládání náročných úkolů.

S úctou

Jiří Šneberger

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama