Ing. Josef Barta, MBA

  • OČR
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.03.2016 9:23:01

„Paraziti“ v české kasičce

„Paraziti“ v české kasičce

Rozhazovat z cizího, to by šlo spoustě lidí. Především vynikají státní úředníci, hospodařící s penězi občanů. Neváhají rozdávat sobě a svým přátelům, či dotovat cizí podnikatele, i když své chlebodárce-občany stále více zadlužují.

 Milionové odměny svým podřízeným na ministerstvu, stamilionové podpory zahraničním firmám, podpory zaměstnancům zahraničních firem. To by našim ministrům opravdu šlo. Z výšky svého postavení zapomínají, odkud vzešli a kam zase spadnou.

Otázka pádu je jen otázkou času, do kdy to budou vlastníci peněz, tedy občané naší země, snášet.

Pojmy rovnost a spravedlnost jsou v tomto státě v pojetí vládních úředníků téměř hanlivé výrazy.

Krátkozrakost současných politiků jim ani nedovoluje vidět, kam vedou tuto zemi.

Kdo může utéct do zahraničí, hledá co nejrychleji cestu, aby neskončil v bídě, jako mnoho z poctivých občanů ČR.

Výsledek politiky „vyvolených“ je skutečně neskutečný. Podnikatelská sféra kolabuje. Nejsou řemeslníci, protože utekli do zemí, kde si vydělají více a mohou normálně žít, bez arogance zákonů proti občanům.

Zdravotnicví je na pokraji kolabsu, nejsou lékaři ani zdravotní sestry. Odešli do zahraničí. Lidé si zvykají žít pod mosty, v popelnicích a starých polorozpadlých ruinách.

Stále více lidí se psychicky hroutí a ve své beznaději vraždí ve svém okolí, loupí a páchají další trestnou činnost. Nic jim ale nehrozí, neboť stav nepříčetnosti jim k tomu dává beztrestnost. Po nějaké době se vrátí z léčebny a nic jim nebrání v tom dále zabíjet.

Až budou jejich cílem politici, exekutoři a další původci jejich stavu, je pravděpodobné, že pachatelům trestné činnosti  začne být měřeno stejně. Za stejné provinění – stejný trest!

Nikoliv léčebny, ale věznice s tvrdým režimem!  Zákaz domáhání se práv zločinci, kteří právo jiných porušují! Samozřejmě zákaz volit a být volen!

Pokud budou mít vězni a psychopaté volební práva, jistě si každý umí představit, jak tato země skončí. Možná, že úvaha pana Miloše Zemana o inteligenci české populace byla míněna právě takto.

Rovnost musí nastat i v pomoci těm, kteří to potřebují. Není ale možné jen dávat! Pomoci ano, ale formou půjčky, kterou by měl dlužník vrátit. Ukončeme éru nastavených rukou !!!

Podpory vyplácené jen tak, z peněz občanů, kteří vydělávají, je přerozdělování výsledků práce těch, kteří makají, skupině jiných, kteří nemusí, nemohou nebo nechtějí pracovat. Jde o novodobý komunismus? Ten klasický ale nepodporoval parazity, násilníky, vrahy, psychopaty  a zloděje!

Lidé, občané! Seznamte se s „hodnotovou ekonomikou“, najdete řešení!

Probuďte se a vyměňte ty, kteří vám a Českým zemím škodí! Jak na to?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama