Ing. Josef Hájek

  • ANO 2011
  • Orlová
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.06.2016 10:47:10 - Police v poli žije

Kdo je vítěz a kdo poražený?

Předevčírem byl vítěz Chovanec po včerejšku se zdá, že jste měli pravdu vy. Proč podle vás nyní ČSSD nechce svolávat bezpečnostní radu státu kvůli situaci v policii? Jsou podle vás obvinění Komárka pravdivá? Neměl by Chovanec rezignovat? Jak tohle může skončit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.06.2016 19:41:53 - Ing. Josef Hájek

Děkuji Vám, že se zajímáte o aktuální dění v policii, které nejenom ve mě, ale i  v řadě občanů vyvolává oprávněné podezření na snahu politicky ovlivňovat vyšetřování policie. Pokud Vy j já používáme selský rozum, tak  velmi jednoduše najdeme odpověď na otázku, proč ČSSD nechce  v této chvíli svolávat bezpečnostní radu státu. Co se týká vyjádření pana Komárka, resp. pana Šlachty  není nic jednoduššího než vyhovět jejich žádosti  o svolání výboru pro bezpečnost a  vyslechnout je. V této chvíli členové tohoto výboru  z hnutí ANO, KDÚ - ČSL, KSČM a hnutí Úsvit podpořili svolání bezpečnostního výboru na 22.6., což považuji za velmi pozitivní informaci.  Předpokládám, že představitelé ÚOOZ členům bezp. výboru sdělí mimo jiné i důvody, proč se neobracejí na generální inspekci bezpečnostních sborů. Z mého pohledu bude toto jednání velmi důležité.  Ukáže se , zda-li je ve sněmovně politická vůle současné problémy řešit, či nikoliv. O tom jak to vše nakonec skončí  rozhodnout  voliči.

S pozdravem

Váš J.H.