ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.04.2015 16:05:30

Buď nám Bůh milostiv ....

Buď nám Bůh milostiv ....

Co se netýká vicepremiéra Babiše, může se ovšem občané velmi výrazně dotýkat vás ! ....

V závěrečném slově při dnešním projednávání vládního návrhu Zákona o rozpočtové odpovědnosti se ministr Babiš ještě vyjádřil k předchozímu bodu - tedy návrhu Zákona o důchodovém pojištění. Zde uvádím citaci z oficiálního stenoprotokolu Sněmovny : ( místopředseda vlády a ministr financí A. Babiš ) . "Takže snížení důchodů, ano platí dvě (vysvětlení ad2) dle předchozí diskuze). Pokud to tam bylo, tak jsem o tom nevěděl a netýká se mě to. Netýká se mě to.". Tolik doslovná citace slov Andreje Babiše.

Vysvětlení čtenářům, kteří nemají možnost a prostě nemůžou sledovat jednání Sněmovny :  Vicepremiér Andrej Babiš tedy předkládá do Sněmovny návrh zákona, a ani netuší, že ten obsahuje návrh na snížení důchodů. ( ano, čtete dobře ! ) A když si toto nechá vysvětlit nebo si to nechá prověřit, korunu tomu nasadí tím, že toto se ho netýká ! ( ...vždyť on chce přece snižovat zadlužení !  ...ovšem na úkor vašich důchodů ...) Opravdu všichni vy, co jste volili jeho politické uskupení jste chtěli nižší důchody ? Andrej Babiš, jak se sám doznal, netušil, že tato zásadní věc v návrhu zákona je. Prostě si asi minulý týden na lyže vzal s sebou jinou literaturu ... 

Co k tomu dodat ? Jestli všechny materiály, předkládané jeho resortem, jsou stejně dobře "odmakané", buď nám opravdu Bůh milostiv .... opravdu ještě věříte, že takto bude líp ?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama