ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.03.2015 19:08:00

Proč v tom nevidím nějaký zásadní rozdíl?

Proč v tom nevidím nějaký zásadní rozdíl?

Už ve středu jsem zaregistroval v odkazech, které se mi zobrazují, článek, resp. tedy rozhovor s Peterem Harvánkem, bývalým místopředsedou hnutí ANO 2011, který již spolu s dalšími dříve rezignoval na svou funkci v tomto hnutí.

Dnes ráno jsem si vyčlenil čas k přečtení tohoto rozhovoru a ukázalo se, že to bylo velmi aktuální. Když jsem dnes přece jen sledoval průběh sněmu hnutí ANO, mám na mysli konkrétně průběh voleb a vzdání se kandidatur kandidátek na post 1. místopředsedy na poslední možnou chvíli, okamžitě mi blesklo hlavou, že se tam asi zase tolik za tu dobu nezměnilo.

Rozhovor s Peterem Harvánkem je zde.

No a proto, že s Peterem se díky kousku naší společné historie znám osobně, namačkal jsem opět po nějaké době jeho číslo, abych se jej optal na jeho názor ( a tím si potvrdil nebo vyvrátil ten můj ). Nebylo překvapením, že jsme se v názoru shodli.

Na naší politické scéně vznikly a díky rozhodnutí občanů také uspěly dvě nová polická hnutí. Je opravdu škoda, že obě spadají do kategorie centralistických autokratických hnutí, což postupně začíná být čím dál zřetelnější….

Jejich přínos tak je čím dál více diskutabilnější.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama