ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.06.2017 13:01:33

Semknutá Evropa bude čekat na další teroristický útok ...

Semknutá Evropa bude čekat na další teroristický útok ...

Opakování útoku (resp. další teroristický útok) v Londýně na sebe nedalo dlouho čekat. Politická korektnost a semknutí se okolo tradičních hodnot tradičně (podle očekávání) nezabralo a islámský terorismus slaví další smutné dílčí vítězství.

Kdo do tebe kamenem, ty do něho chlebem, už evidentně tady dávno a dlouho neplatí. A už vůbec ne pro ty, co nedodržují a nehodlají dodržovat žádná pravidla, zvyklosti (o zákonech nemluvě), natož morálku, etiku, a už vůbec ne soucit.

Zrůdnost a bezohlednost teroristických útoků se zvyšuje a zvyšovat bude, pokud Evropské stádo bránící se nesmyslnou politickou korektností, bude semknuté kolem svých hloupých beranů stále jen čekat na své roztrhání.

Kdy odložíme nesmyslnou politickou korektnost a lidskoprávní faleš? Velmi vážně se obávám, že ani po nadcházejících volbách (vzhledem k tomu, kdo vévodí preferencím) to nebude ....

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama