ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.07.2014 9:31:34 - grunlich

Podpoří Úsvit tento návrh?

Vládní novela má za cíl řešit systém výplaty doplatku na bydlení, přesněji definovat vhodné ubytování, do něhož stát poskytuje doplatek na bydlení, vymezit okruh společně posuzovaných osob pro účely vyplácení doplatku na bydlení tak, aby byl v rámci jednoho bytu či jiného prostoru poskytnut pouze jeden doplatek na bydlení, či zvýhodnit zápočet dávek z důchodového pojištění... Co si o tom myslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.07.2014 9:46:45 - Ing. Karel Fiedler
No co si o tom myslím ? - zvláštní otázka po tom, co právě takovýto nebo velmi podobný návrh zákona už naše hnutí Úsvit do Sněmovny dříve předložilo. A spíše bych se zeptal poslanců vládní koalice, proč tento náš návrh dříve zamítli a nyní ho jako vládní předkládají. ... poněkud pokrytecké nemyslíte ? Zákon už mohl být projednán a schválen a být v Senátu. Ale protože vláda si chtěla "připsat body", spekulanti s ubytovnami vydělají mezi tím další nemalé milióny a náš rozpočet tak zbytečně o další nemalé milióny díky zpoždění v nabytí účinnosti přijde. ( jedná se o řádově stovky miliónů ). Pokud vláda v čele s Bohuslavem Sobotkou a "zdatným" legislativcem Jiřím Dienstbierem takto postupují, nedivme se, že naše zadlužení stále narůstá více, než by bylo nezbytně nutné. Tento návrh samozřejmě určitě podpoříme, pouze zvážíme dle jeho znění případně návrh úpravy.