ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.07.2014 11:14:42 - majli

církevní restituce

Z handrkování o církevních restitucích začínám mít dojem, že je to akorát dobré téma ke zviditelnění, ale že by se něco změnilo? Děkuji za reakci

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.07.2014 12:50:37 - Ing. Karel Fiedler

Také dobrý den. Částečně najdete moji odpověď na Váš dotaz zde v předešlém dotazu, na který jsem také právě odpověděl. Kdyby ČSSD dostála svým předvolebním slibům a nepodvedla své voliče, mohlo by se něco změnit. A jako příležitost ke zviditelnění to, bohužel, vzali hlavně právě ti odpůrci kontroly ( tedy zastánci restitucí ). Stačilo přijmout program schůze, věcně projednat připomínky a dotazy, dát odpovědi a schůze by možná skončila i dříve a navíc s nějakým reálným výstupem - usnesením a následně realizovaným opatřením. Kdyby ti, co schůzi zhatili, stejné úsilí věnovali ve prospěch věcného projednání témat, udělali by lépe, nemyslíte ?... ponechávám na vašem názoru a posouzení.   Hezký den.