ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.04.2016 15:00:40 - soumrak

konec spolupráce BPI

Nemyslíte, že vám spolupráce s Konvičkou jen uškodila? Nejdřív jeho obvinění a teď vás hodil přes palubu. Spíš bych čekal, že k ukončení spolupráce dojde z vaší strany, ale to se nestalo. Nelitujete toho? A skutečně vám Konvička dopředu o svých záměrech neinformoval?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.04.2016 11:31:50 - Ing. Karel Fiedler
Dobrý den. Na tohle se musíte ptát členů a šéfa Úsvitu. Právě pro mé zásadní rozpory a zcela odlišný pohled na (ne)demokratické fungování Úsvitu jsem k 29.2. ukončil své členství v Úsvitu. Tím skutečným "šéfem" je (představte si!) "pouhý" sekretář strany (šedá eminence) Jan Zilvar, který si Úsvit de facto zprivatizoval. Žádný předseda (Úsvit má jen loutkového předsedu) ani předsednictvo nemá větší váhu než sekretář Zilvar (dle  stanov Úsvitu totiž sekretář strany jedná navenek samostatně!) A že jednání Martina Konvičky je více než podivné - s tím souhlasím. Ano Úsvit poškodil, ale ten má zvláštní zálibu i v sebepoškozování se....poslední dobou si nejsem jistý, zda to dokonce nebyl záměr? ...