ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.12.2014 11:28:09 - Slánský I.

referendum o imigrantech

Co si myslíte o referendu o imigrantech, jak navrhuje Chovanec? A jakou šanci jeho návrhu dáváte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.12.2014 18:32:58 - Ing. Karel Fiedler

Dobrý večer, využiji tentokrát mimořádně k odpovědi text, kdy jsem nedávno odpovídal na podobný dotaz Parlamentních listů :

Je pro nás z Úsvitu pozitivní vidět, že naše témata referendum a problémy imigrace začínají vnímat i ministři vládní koalice. Je však stěžejní otázkou času, co bude rychlejší, zda procitnutí naší vlády a ministrů z Bruselských blábolů a klamání, nebo destrukční imigrace, jejíž důsledky již vidíme v Belgii, Francii, Anglii, Holandsku a jinde. Důsledky "importu" v počátcích levné pracovní síly pro podřadné práce přece vidíme v "přímém přenosu" ze západní Evropy. Znovu opakuji, přerozdělení uprchlíků přece problém imigrace nevyřeší. Neřeší totiž vůbec její příčinu - obrovské materiální a ekonomické rozdíly, které se stále a dále zvětšují, bezvýchodnost životní situace lidí, kteří se k emigraci často velmi riskantní formou uchylují. Obávám se však, že časová představa Bruselu o přerozdělení imigrantů je mnohem rychlejší, než naše schopnosti uspořádání referenda. Mne by zajímalo, jaký má pan ministr názor na práci jeho stranických kolegů v Evropských orgánech ? Já tedy velmi negativní.