Ing. Květa Matušovská

  • KSČM
  • Javorník
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.11.2012 15:17:56

Sedmnáctý listopad a mladí

Sedmnáctý listopad a mladí

Tak jsme si připomněli 23. výročí tzv. sametové revoluce. Děje se tak po krajských volbách, ve kterých KSČM uspěla a po nichž někde spolu s ČSSD vytváří koalici.

Rozpoutala se však mediální kampaň, ze které mě trošku mrazí. Jsem také mladá, ale nikdy by mě nenapadlo, abych protestovala proti tomu, že některé oblasti budou na krajských úřadech řídit ti, kteří vzešli z volebního klání. Ti mladí, kteří dnes křičí, si sami nic nepamatují, ještě nic nedokázali, ale je vidět, jak se v nich živí nenávist.
 
 Rozhlasová stanice Kiss Hády, kterou poslouchají především mladí, v úterý 13. listopadu vyhlásila opravdu »originální« soutěž – aby se v Brně vyhodnotili ti, kteří vyrábějí nejlepší klíče, a ti pak budou v předvečer 17. listopadu oceněni.
 
 Nechal se slyšet i pan Kalousek, že výročí 17. listopadu je zneužito k demonstracím. Mladí »rádoby umělci« zhanobili sochu Antonína Zápotockého. Pravděpodobně také mladí lidé rozbili propagační skříňku na budově OV KSČM ve Svitavách právě 17. listopadu.
 
 Tak nevím, co si mám myslet. Kde je ta tolik vychvalovaná demokracie? Budeme se za chvilku bát těch, kteří si ji vykládají podle svého a neštítí se ničit? To snad nikdo z nás nechce

 Květa Matušovská, poslankyně Parlamentu ČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama