ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.07.2015 9:57:18 - Gucci

Co tím sledujete? Oč vám jde?

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Sincl-se-chysta-na-Babise-Navrh-na-zahajeni-disciplinarniho-rizeni-ma-hotov-382458

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.08.2015 12:41:18 - Ing. Ladislav Šincl
Je to již dnes "stará historie", která nikoho asi už dnes nezajímá, ale i přesto se pokusím stručně odpovědět: místo věcné diskuze nad zákonem o pojišťovnictví mne pan ministr před cca 14 svědky dne 17. 6. v 13.45 v místnosti č. 56 v budově poslanecké sněmovny několikrát nevybíravě lživě a urážlivě napadl  a to včetně mé rodiny (mé manželky a mé 72leté maminky). Při tomto svém slovním útoku na mne a mou rodinu měl před sebou složku označenou mým jménem ze které přede všemi z ní vytahoval papíry se lživými informacemi o mé osobě a mé rodiny (např. o tom, že jsem byl údajně "vyhozen z banky" apod.). Také mne zde několikrát označil bez jakýchkoliv důkazů za korupčníka atd.Domnívám se, že by se takto ministr vlády chovat neměl a proto jsem využil svého práva a podal na něj návrh na disciplinární řízení. Bohužel mandátový a imunitní výbor, který má v kompetenci takovéto návrhy projednávat se k mému překvapení usnesl, že dané  skutky se NESTALY v budově poslanecké sněmovny a tedy se tímto návrhem výbor nebude zabývat. Jen pro úplnost opakuji, že tyto skutky se staly v budově poslanecké sněmovny přímo pod jednacím sálem... Obrázek si každý čtenář mé odpovědi může udělat sám.