ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.05.2014 15:06:46 - radek nýl

členství ve výboru

Dosud jsem se domníval, že členem výboru jste proto, abyste se k jednotlivým návrhům vyjadřoval. Pokud se nemýlím, máte za členství i nějaký příplatek. Tak nač tam jste? Abyste jen přitakával? Nemáte vlastní názor? Naštěstí jsou ve sněmovně i tací, co jej mají a nebojí se ho říct.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2014 18:23:33 - Ing. Ladislav Šincl
Dobrý den, vidím, že je to s Vámi složité, ale pokusím se Vám to naposledy vysvětlit: výbory a jejich členové se vyjadřují k podaným předlohám a pozměňujícím návrhům, které jsou SKUTEČNĚ předloženy do PS a doputují až do jejich výboru (pokud takový návrh není rovnou zamítnut v prvním čtení). Opakuji, že nebudu lacině a populisticky komentovat různé všemožné nápady jiných politických představitelů, které navíc neustále mění podle nálad ve společnosti. Vlastní názor mám, ale ho vyjadřovat až  u  návrhů, které skutečně doputují do rozpočtového výboru. Mimochodem - máte pravdu, že existují v poslanecké sněmovně lidé, kteří se rádi před televizními kamerami vyjadřují k čemukoliv a kdykoliv jen proto, aby se populisticky zalíbili případným voličům. Je ovšem otázka jestli tito lidé jsou i schopni něco konkrétního pro své voliče skutečně zařídit a ne jen o tom vykládat do TV kamer.
L.Š