ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.05.2017 16:34:56 - pavel.pokr

dotaz

Vážený pane poslanče,můžete mě odpovědět proč vaše socanská vláda zakázala menším firmám( míň jak deset zaměstnanců), zaměstnávat lidi kteří nejsou v EU? Např. z Ukrajiny? Myslíte ,že drobní nepotřebují zaměstnance,kteří na našem trhu nejsou,neboť jste je všechny nahnali do montoven? Nebo je to cílená likvidace drobných podnikatelů????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.05.2017 14:37:55 - Ing. Ladislav Šincl
Vážený pane, současná vláda zcele jistě není "socanská". Počet členů vlády je 17. Z tohoto počtu je  ČSSD zastoupeno 7 členy vlády. Zbývající počet členů (10) vlády jsou zástupci hnutí ANO a KDU. Z tohoto lze jednoduše spočítat, že v této vládě nemá rozhodující vliv a její zástupci mohou být kdykoliv přehlasováni. 

Nevěnuji se dané problematice a nemám informace, které uvádíte. Nicméně můj osobní názor je takový, že by měli být vždy  upřednostňováni občané ČR. Žiji v okrese, který trpí nejvyšší nezaměstnaností v ČR. Na UP v tomto okrese je evidováno tisíce nezaměstnaných. Tito lidé by rádi pracovali, ale nemají kde.