Ing. Lenka Andrýsová

  • LIDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2013 15:44:00 - volic

volič

Proč jste se prosím zpronevěřila svým voličům a nezůstala ve staně,kam Vás lidé dosadili? Volil jsem Vás a nejsem nadšen z Vašeho nynějšího jednání. Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.08.2013 9:55:35 - Ing. Lenka Andrýsová
 Dobrý den, pane voliči, díky za Váš dotaz. Dovolte mi zmínit pár konkrétních věcí, které ukazují, že moji voliči nemusí jejich důvěry ve mě vůbec litovat. Stále lpím na principech, se kterými jsem do politiky šla. Jde mi o toto: snižování deficitu, průhlednost politického rozhodování, hospodaření státu a stran a dále snižování byrokracie. V každém tomto hlavním tématu se mi něco konkrétního povedlo. Uvedu pár příkladů. V prvním případě je to snížení ročních nákladů na členství v mezinárodních organizacích (http://www.lenkaandrysova.cz/nazory/cesko-opousti-prvni-nepotrebne-mezinarodni-organizace.html). Co se průhlednosti hospodaření týče, například právě díky mojí aktivitě se podařilo otevřít více dat, které máme ve sněmovně (http://www.lenkaandrysova.cz/v-mediich/aleluja-data-poslanecke-snemovny-k-dispozici.html), společně s kolegy jsme vnesli více povinností zveřejňovat do zákona o veřejných zakázkách. V třetím ohledu se mi podařilo snížit byrokracii při pořádání voleb (http://www.lenkaandrysova.cz/novinky/snizime-byrokracii-pri-odmenovani-clenu-volebnich-okrskovych-komisi.html). 
Hezký den,
Lenka Andrýsová