Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.07.2019 19:54:00

Bourat je tak jednoduché, ale umět zachovat a oživit dědictví našich otců?

Bourat je tak jednoduché, ale umět zachovat a oživit dědictví našich otců?

Komentář na facebookovém profilu k obnově jedné železniční stanici

Naši předci vybudovali úžasnou železniční infrastrukturu a to nejen koleje, ale i nádražní budovy. Ty vytvářejí již více jak 100 let ráz naší krajiny. Můj tatínek byl cely svůj život strojvedoucí. Začínal ještě na páře a tak nás jeho povolání ovlivnilo už od dětství, kdy jsem nejen miloval cestování po železnici a ono nekonečně tydyn tydyn...... vůně pražců, zvuk sergejů, brejlovců..... doma jsme jako kluci stavěli model HO....

Proto když za mnou přišel pan Kašpar, tak jsem se mu jako poslanec snažil pomoci, protože jeho záměr záchranit nádražní objekt v Náměšti na Hané i pro budoucí generace se mi moc líbil. Jednal jsem o tom i s generálním ředitelem SŽDC a on projevil pochopení pro takový krok, tak snad se to cele podaří a nejen naše generace, ale i naše děti budou moci vidět práci našich pradědů v budoucnu.

Bourat je tak jednoduché, ale umět zachovat a oživit dědictví našich otců, to už chce více úsilí, ale má to smysl.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama