Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.05.2020 18:19:00

Znovu se ukazuje oprávněnost mého trestního oznámení

Znovu se ukazuje oprávněnost mého trestního oznámení

Komentář na facebookovém profilu k nákupům ministerstva zdravotnictví

 Deník N již dříve upozornil, že pan ministr Vojtěch upřednostnil před nabídkou naší firmy nákup od švýcarské společnosti, která ale sama nic nevyrábí a pouze přeprodává výrobky. Důvodem prý bylo to, že její nabídka byla ve srovnání s ostatními finančně nejvýhodnější a roli hrála i rychlost dodání, protože termokamery je nutné co nejrychleji nasadit.

Nejenže se nakoupené termokamery dodnes nepoužívají, ale v době, kdy ministerstvo uzavřelo smlouvu, vůbec nesrovnávalo nabídky od jiných firem, což přiznala i mluvčí ministerstva zdravotnictví. Navíc, jak již dříve upozornil pan jednatel Sova z české firmy Workswell s.r.o., specifikace požadavků na termokamery byla schválně upravena tak, aby vyhovovaly právě čínské výrobky bez ohledu na jejich kvalitu nebo cenu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama