Ing. Marie Kousalíková

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.07.2014 14:03:00

Boj proti terorismu není nikdy zbytečný

Boj proti terorismu není nikdy zbytečný

Osobní dopis Marie Kousalíkové, starostky městské části Praha 6 Ing. Petru Pavlovli, M. A., armádnímu generálovi - náčelníkovi generálního štábu Armády ČR.

Vážený pane armádní generále,

úterní zpráva o útoku atentátníka v Afghánistánu na české vojáky – účastníky mise ISAF, hluboce zasáhla celou zemi. Městská část Praha 6 je sídlem Generálního štábu Armády České republiky, dovolte mi proto vyjádřit jeho prostřednictvím upřímnou soustrast rodinám obětí.

Ztráta čtyř mladých lidských životů je tragédie, se kterou se bude Armáda České republiky a zvláště pak rodiny obětí jen velmi těžko vyrovnávat.

Terorismus je jeden z nejhrůznějších a nejodpornějších projevů lidské povahy, slabosti a záludnosti. Jisté je, že boj proti terorismu není nikdy zbytečný. Nasazení českých vojáků v mezinárodním boji proti terorismu si velmi vážím a věřím, že ti, kteří se terorismu propůjčují, budou potrestáni.

Marie Kousalíková
starostka městské části Praha 6

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama