Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.08.2020 11:22:31

Chceme, aby se lidem v Pardubickém kraji žilo lépe

Chceme, aby se lidem v Pardubickém kraji žilo lépe

Léto a zmrzka k sobě neodmyslitelně patří, co říkáte? Je jedno, jestli kopečková, točená nebo v kornoutu. Miluju úplně všechny a ze všeho nejvíc vanilkovou a čokoládovou. Ty jsou pro mě vždy jasnou volbou.

V rozpáleném městě se to fakt kolikrát nedá a člověk by nejraději ležel někde u vody. Bohužel ne vždy to ale jde. Hlavně během pracovního týdne. Třeba jako v pátek, kdy svítilo sluníčko a bylo úmorné vedro. Řekl jsem si proto, proč neudělat něco dobrého pro lidi, co je potěší a zpříjemní jim den.

Tušíte správně, mířím ke kritice krajských oponentů, kterým se nelíbí naše návrhy na podporu cestovního ruchu, životního prostředí nebo podporu elektrokol. Prý jsme populisté a ptali se, jestli budeme rozdávat i zmrzlinu, když bude vedro. Ukázali jsme jim, že i volební kampaň jde dělat s nadhledem. Slovo dalo slovo a šli jsme proto rozdávat zmrzliny ke krajskému úřadu. Byl to skvělý zážitek, lidé byli milí a pozitivní. Naši malou přátelskou recesi přivítali s úsměvem – a světe div se – všichni, kterých jsem se ptal, by návrh levnější ubytování, anebo nové elektrokolo uvítali!

Víte, popravdě se ani moc nedivím podrážděným slovům. Za osm let „u kormidla“ Pardubického kraje totiž může člověk snadno ztratit kontakt s obyčejným životem nás všech. Stejně tak chápu, že člověk přestane hledat nové způsoby, jak rozvíjet kraj. Koneckonců známe všichni, že když něco nějakým způsobem funguje, proč to měnit…. A to je ono. Určitě se nemusíte bát, že chceme bezhlavě utrácet, je to naopak. Chceme, aby se lidem tady v kraji lépe žilo a chceme je podpořit. Dělá to tak většina krajů, jen náš je stále ospalý a přešlapuje.

Nabízíme Vám novou dynamiku a nápady, ze kterých můžeme těžit všichni. Už v neděli o nich budu mluvit ve svém novém videu, takže sledujte můj profil. Buďte s námi v kontaktu – neřekli jsme poslední slovo a spoustu dalších nápadů na podporu našeho kraje prozradíme už brzy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama