Ing. Mgr. Milan Šarapatka, Ph.D.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.11.2014 10:33:23

Albertov dne 17. listopadu

Albertov dne 17. listopadu

Jsou situace, které mě nutí ke komentáři. Protest na Albertově považuji za zcela neslušné a neadekvátní vyjádření názorů protestujících.

Shromáždění mělo na programu pietní odhalení pamětní desky k 25. výročí událostí 17. listopadu, nikoli protest proti prezidentovi Zemanovi

Pokud přítomní účastníci shromáždění měli potřebu proti prezidentovi vystoupit, měli si k tomu najít jinou příležitost,  nikoli pietní akt, nota bene za přítomnosti dalších hlav států. Vrcholem pak byla inzultace německého prezidenta Gaucka. Před světem jsme se tak opět předvedli jako "národ hulvátů". 

Kromě toho se domnívám, a to i při vědomí některých posledních provokativních vyjádření prezidenta, že prezident Zeman je demokraticky zvoleným prezidentem naší republiky, a z tohoto titulu mu přísluší jakási minimální povinná úcta. Demokratické právo protestovat by proto jeho odpůrci měli uskutečňovat zcela jiným, mnohem kulantnějším způsobem. Je dále velmi smutné, když se k neurvalým způsobům "ulice" přidávají i někteří naši čelní politikové.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama