Ing. Mgr. Milan Šarapatka, Ph.D.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2013 17:37:02

Bojujeme s pojídači lidských srdcí

Bojujeme s pojídači lidských srdcí

V Sýrii žádná občanská válka není. Syrská vláda vede válku proti teroristům, kteří pojídají lidská srdce a odřezávají lidem končetiny zaživa. Ve svém vystoupení v rozpravě Valného shromáždění OSN to prohlásil syrský ministr zahraničí Valíd Mualim.

 Bašár Asad není žádný andílek. On i jeho blízcí mají na rukou dost krve. Stále je však čitelnější a méně nebezpečný než jeho protivníci, různí „bojovníci za svobodu“. Tito bojovníci čím dál více ukazují, jak by to dopadlo, pokud by ve vnitrosyrském konfliktu vyhráli.

Kulku za to, že kluk řekne „teď bych na dluh nenalil (kávu) ani Mohamedovi“. Bez ohledu na to, že to byl jenom hloupý žert, byl popraven před očima svojí matky. Pojídání srdce a jater, pro nás symbol barbarství dob dávno minulých, znovu ožívá. Zabijí prostě každého, kdo se neztotožní s jejich výkladem „pravé víry“.

Z mého pohledu je „vládní“ strana syrského konfliktu pořád to menší zlo.

Přistup evropských i amerických politiků k syrskému konfliktu mně tak nebezpečně připomíná politiku appeasementu. Jako by nestačily nedávné zkušenosti z Libye nebo Egypta. Je s podivem, jak rychle politici zapomínají na smrtící důsledky ustupování.

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku

https://www.facebook.com/milansarapatka.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama