Ing Milan Richter

.
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.02.2010 13:56:47

Cyril Svoboda lže! Požaduji veřnou omluvu.

Cyril Svoboda lže! Požaduji veřnou omluvu.

Požaduji od předsedy KDU-ČSL Cyrila Svobody veřejnou omluvu za výroky,které řekl na Českém rozhlasu. Na Cyrila Svobodu se s žádostí o omluvu písemně obrátil můj právní zástupce. Pokud se Svoboda do týdne neomluví, přistoupím k právním krokům.

Již odmítám přehlížet opakované lži, ke kterým se v posledních týdnech uchyluje předseda křesťanských demokratů. Na začátku se lživé výroky daly považovat za omyl či špatně připravené podklady týmem pana předsedy. Vzhledem k tomu, že se frekvence lživých útoků zvyšuje a pan Svoboda odmítá brát na vědomí fakta, jsem nucen si myslet, že jde o záměrnou kampaň, kterou se Cyril Svoboda snaží zvýšit preference KDU-ČSL. Pohár mé trpělivosti tak přetekl.

Požaduji od Cyrila Svobody následující omluvu za lživé výroky :

 „V průběhu rozhlasové debaty, která proběhla dne 14. 2. 2010 na Českém rozhlasu 6 od 18:10 hod. v rámci nedělního diskusního pořadu „Názory a argumenty“, jsem uvedl, že Ing. Milan Richter, náměstek primátora hl. m. Prahy, získal svůj vysokoškolský titul podezřelým způsobem a uvedl jsem jej zároveň jako příklad radního, který si měl svůj vysokoškolský titul tzv. koupit. Protože se jedná o sdělení nepravdivé a nepodložené, dotkl jsem se uvedením této informace v rámci rozhlasového vysílání občanské cti pana Ing. Milana Richtera, za což se panu Ing.Milanovi Richterovi omlouvám.“
Požaduji, aby tento text byl v horizontu do týdne zaslán mně a současně České tiskové kanceláři.  

Svoboda v debatě mimo jiné řekl: „A to, že si tady radní kupují tituly, a že dokonce jeden studuje a během studia se zjistí na vysoké škole, že nemá maturitu, tak si ještě dodělává rychle maturitu. Vždyť je to, tohle je přece styl, který musí jednoho dne skončit.“  Na dotaz  moderátorky pořadu Ivany Denčevové, který radní si konkrétně si měl titul koupit, Svoboda výslovně uvedl: “Je velmi podezřelé, jak se dostali  k titulům další jako pan Richter.“

Akademický titul na České zemědělská univerzitě v Praze jsem získal před tím, než jsem  začal figurovat ve vyšších funkcích v pražské politice. Studium jsem zahájil v roce 1996 a ukončil v roce 2001 jako řádný student. Politický boj je jedna věc, lež druhá. Pan Svoboda pošpinil mou občanskou čest před širokou veřejností,  jako osoba veřejně činná od něho požaduji veřejnou omluvu.    

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama