Ing Milan Richter

.
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.01.2010 14:27:11

Help Haiti! Koncert už tento čtvrtek

Help Haiti! Koncert už tento čtvrtek

Koncert na Staroměstsktém náměsti v Praze na pomoc Haiti, které dnes zasáhlo další zemětřesení. Tentokrát jen o stupeň slabší než před týdnem. Pomoci můžeme všichni.

Hlavní město Praha, Česká televize, Český rozhlas Regina a Člověk v tísni pořádají humanitární koncert na pomoc obětem zemětřesení na Haiti. Na koncertu 21. ledna 2010 od 13.00 do 21.00 hodin na Staroměstském náměstí vystoupí více než 30 interpretů a významných hostů.

Rada hl.města Prahy odsouhlasila dar na pomoc Haiti ve výši 11 850 000 Kč. Věřím, že částka naroste již při zítřejším koncertu, kde se uskuteční finanční sbírka. Lidé mohou přispět formou zaslání DMS.

Tvar DMS v rámci koncertu Help Haiti je DMS SOSHAITI na číslo 87777.

Milan Richter

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama