Ing Milan Richter

.
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.02.2010 14:34:06

Nemohu přehlížet lež. Na omluvě Cyrila Svobody trvám.

Nemohu přehlížet lež. Na omluvě Cyrila Svobody trvám.

Vzhledem k opakovaným dotazům médií, které zajímá jak budu pokračovat ve věci požadované omluvy od Cyrila Svobody, chci oznámit,ze nebudu tolerovat lži pana Cyrila Svobody a na jeho omluvě trvám.

Od Cyrila Svobody požaduji omluvu za křivé obvinění, že jsem vystudoval vysokou školu podivným způsobem a nestandardně rychle.  Omluvu jsem si ve lhůtě jednoho týdne vyžádal prostřednictvím právního zástupce. Pan Svoboda se včera dostavil na jednání zastupitelstva hl. m. Prahy a chtěl na jednání tuto omluvu zařadit jako jeden z jednacích bodů. To zastupitelé naprosto oprávněně neschválili.


Pan Svoboda lhal o mně, urazil mne a mně dluží omluvu. Není  důvod, aby pořádal divadelní představení pro zastupitele a média a zdržoval tím jednání. Panu Svobodovi jsem proto veřejně řekl, že není žádný důvod omluvu projednávat, a že  postačí, když mi na zastupitelstvu podá ruku a řekne omlouvám se.  Cyril Svoboda to neudělal, jeho vystoupení na jednání zastupitelstva za omluvu nepovažuji a trvá můj požadavek, aby se omluvil formou, kterou mu v dopise zaslal můj právník. V opačném případě bude následovat právní cesta. 


Na jednání zastupitelstva Cyril Svoboda de facto přiznal, že jeho tvrzení na mou adresu byla nepravdivá.  Ocením, pokud se zachová  jako slušný dospělý člověk a omluví se, aniž by se z toho pokoušel získat další politické body. Na rozdíl od něho je mi celá věc  v podstatě trapná. Nemohu nechat prokazatelnou lež bez odpovědi, proto omluvu vyžaduji, abych očistil svou pověst, ale čím dříve toto vše skončí, tím lépe. Domnívám se, že pokud bych nechal takové vyjádření bez reakce, vedlo by to jen k další bulvarizaci na politické scéně. Je třeba postavit se takovému jednání. Nevadí mi tvrdé argumenty a jednání, nesmí se ovšem zvrhnout v osobní napadání a lživé výroky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama