Ing Milan Richter

.
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.01.2010 19:38:56

Opencard – karta pro pražana. Sci-fi nebo realita?

Opencard – karta pro pražana. Sci-fi nebo realita?

Jedinečná příležitost pro pražany diskutovat o nejdiskutovanějším projektu poslední doby. Rád bych znal váš názor.

V době, kdy probíhalo v orgánech města schvalování tohoto projektu jsem nebyl členem rady ani zastupitelstva hl.m.Prahy. I z tohoto důvodu mi byl od února letošního roku svěřen projekt Opencard  jako nezávislé osobě.

Tento tolik diskutovaný produkt není ojedinělý. V zahraničí s ním mají již bohaté zkušenosti. Proto jsem se již spojil např. s americkými konzultanty z firmy Global Payments, která má celosvětové zkušenosti s implementací jak platebních, tak i ostatních funkčních karet jako je Opencard.  S těmito odborníky budu projekt řešit. Ještě předtím bych ale velmi rád znal názor pražanů, tedy vás.

Co vám ve výčtu služeb opencard chybí? Uvítali byste například možnost platit kartou kina, divadla či aby karta sloužila jako slevový kupón? Vás jistě napadne celá plejáda možností, které nám mohou pomoci konečně naplnit podtitul názvu – karta pro pražana. Děkuji všem předem za podnětné návrhy i názory.

Diskuse probíhá na mých webových stránkách www.milanrichter.cz v sekci Vy se ptáte.


 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama